ΣΚΟΥΠΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ RC 3000

0,00 €
Ειδικές τιμές για επαγγελματίες
Εαν είστε επαγγελματίας τηλεφωνήστε 26210 29685
Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.
Επιστροφή στην κατηγορία: Σκούπες καθαρισμού και σάρωθρα Karcher

ΣΚΟΥΠΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ RC 3000

~To Robocleaner, είναι το πρώτο ρομπότ καθαρισμού που έρχεται για να δώσει τη λύση στο πρόβλημα της καθημερινής καθαριότητας του οικιακού χώρου, το οποίο σκουπίζει και αναρροφά, ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι. Είναι κατάλληλο για όλες τις επικαλύψεις του σπιτιού όπως τα χαλιά και τις σκληρές επιφάνειες.

~Το Robocleaner της Kärcher, λειτουργεί αυτόματα, απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, επιτρέποντας την άμεση ενεργοποίηση του καθαρισμού χωρίς την παραμικρή επίβλεψη. Καθαρίζει εντελώς μόνο του, κάθε επίπεδη επιφάνεια σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

~Οι μικρές του διαστάσεις, του επιτρέπουν να κινείται σε οποιοδήποτε χώρο με μεγάλη ευελιξία καλύπτοντας σταδιακά κάθε επιφάνεια που απαιτεί καθάρισμα. Έχει στρογγυλό σχήμα που του δίνει τη δυνατότητα να στρίβει μέσα στη δική του περίμετρο και να εξέρχεται με ιδιαίτερη άνεση από πολύ στενές γωνίες που μπορεί να έχει εισέλθει.

~Διαθέτει οπτικούς αισθητήρες που του επιτρέπουν να ανιχνεύει το βαθμό της σκόνης από τον εισερχόμενο αέρα, καθώς και υπέρυθρους αισθητήρες, για να αλλάζει κατεύθυνση μόλις έρθει σε επαφή με κάποιο εμπόδιο ή να αποφεύγει με έξυπνο τρόπο τυχόν πτώση από σκάλες. Έχει απεριόριστη δυνατότητα λειτουργίας ενώ επιστρέφει στη βάση του όπου αδειάζει το δοχείο της σκόνης και εν συνεχεία επαναφορτίζεται.

Δείτε επίσης

Επαγγελματικός Καθαρισμός - Επαγγελματικός Εξοπλισμός